Ed:it chystá EP pro Shogun Audio

Ed Warren, DJ a producent z anglického Nottinghamu, kterého ale většina drum n bassových fanoušků zná pod pseudonymem Ed:It, to má v poslední době slušně rozjeté. Na konci loňského roku vydal skvělý release na labelu Subtitles Music a nyní chystá nové EP pro Shogun Audio.


25. 1. 2016, publikoval STANJAH

Ed:it nám na novém „Pathways EP" představí svůj aktuální sound, pohybující se především ve vodách temného deepu, ovšem dočkáme se i příměsi halfstepu a na své si přijdou i milovníci liquidfunku. Ed:it si na nové EPčko přizval i dvojici hostů, skladbu „Night Creeper" obohatil Linguistics a s produkcí skladby „All Away" pomohl Pennygiles. Právě poslední zmíněná je takovou třešničkou na dortu, přináší s sebou pěkný „liquid vajb" a super atmosféru, ostatní skladby ale samozřejmě také stojí zato. Podle hudebních ukázek je jisté, že se rozhodně máme na co těšit, Ed:it zahájil rok 2016 ve velkém stylu a nechejme se tedy překvapit, co si na nás přichystá příště.

„Pathways EP“ vychází 29. ledna v digitální podobě i na vinylu u Shogun Audio. Předobjenat si ho můžete zde na internetových stránkách Shogun Audio na internetových stránkách Shogun Audio, kde si můžete poslechnout i ukázky jednotlivých skladeb. Titulní skladbu „Pathways si můžete celou poslechnout na SoundCloudu.

Sledujte také:
https://www.facebook.com/Edit0dnb/?…
https://www.facebook.com/shogunaudio/?…
https://soundcloud.com/edit-music

publikoval STANJAH