Ancestral Voices vybral pět nej releasů Samurai Horo

Liam Blackburn je základním stavebním kamenem Samurai Horo. Aktuálně tvoří pod jménem Ancestral Voices, dříve do katalogu příspíval jako Indigo. Před jeho sobotním návratem na Volnej Průběh Crossem po boku Preshy a Thema jsme ho poprosili, aby pro nás vybral svoje Samurai Horo highlighty.


24. 5. 2016, publikoval NITROUS

Liamův exkurz je skvělým intrem do Horo světa a dobře nastiňuje, co v sobotu v Crossu uslyšíme. Najdete v něm starší releasy (kompilace Scope, Duckdive EP), ale i novou éru labelu (Pact Infernal, AND). Do současnosti Hora patří i deska Night Of Visions, kterou Ancestral Voices do Prahy přiváží. Speciálně pro vystoupení na VPX 11 navíc dokončuje úplně nový materiál.

Fis – Duckdive EP HORO007

Od Fise miluju vše a tohle byl první release, co mě opravdu zaujal. Skladba DMT Usher představuje úplně jiný level. Nic podobného jsem neslyšel.



Kiyoko – Kiyoko HORO008

Setkání dvou velkých hudebních myslí. Pestré a silně emotivní nálady založené na influences dvou dekád elektronické hudby. Přitažlivý zvuk a příjemná cesta.



AnD – FVS EP HORO011

Tohle mě hodně dostalo. Dodnes unikátní a skvělá práce od AnD, dvojice, která obvykle dělá nabušené techno. Tohle EP je zachycuje na nižším tempu.



Various – Scope HORO0101/02/03­/04/05

Skvělé combo z Horo katalogu a náhled na všechny producenty z labelu, jejich zvuk a nálady. Miluju každého na této kompilaci.



Pact Infernal – The Descent Chapter 1 SMGHORO05

Tohle mě dostalo stejně jako FIS. Ten extrémně temný zvuk asi každému nesedne. Cítím z něj sice jen náznaky děsu. Jsou ale dost průbojné a hodně lidí se takovému soundu vyhýbá.



UK VERSION:

Fis – Duckdive EP HORO007

Love everything Fis has put out, this was the first thing that really caught my attention. DMT Usher is on a whole other level. Nothing quite like him.



Kiyoko – Kiyoko HORO008

A great meeting of 2 minds, rich and powerfully emotive textures that spans influences from a few decades of electronic music. Appealing sound and a very pleasurable journey.



AnD – FVS EP HORO011

This blew my head open… still so unique. awesome work from AnD who usually make pounding relentless techno. This translates their really well at a ‚slower‘ speed.



Various – Scope HORO0101/02/03­/04/05

A great mixture of the Horo catalogue and an insight to all the producers sounds and vibes. Love every artist on the compilation.



Pact Infernal – The Descent Chapter 1 SMGHORO05

This caught me the same way Fis did. The pull of this kind of vibe is extremely sinister and may not be everyone's thing.. I find a sense of power and dread that's just foreboding but it packs a punch and makes you feel something a lot of people shy away from.



Volnej Průběh Crossem 11: Samurai Horo edition
28.5. 2016, Cross Club, Prague
VP Stage:
Ancestral Voices
Presha
Theme
Yadel
Volnej Průběh djs (AhZ, Rade, Stanzim,Touchwood, Nitrous)
vjs: Trippl-Krippl VJs

Shotgun festival stage:
Kali Avaaz
Eva Porating
Mooris
Disco Møreti

Cross Club
Facebook Event

publikoval NITROUS