Subdivision v novém releasu na Liquid Tones

Pod uměleckým jménem Subdivision se skrývá mladý, nadějný producent Josh Ackermann, pocházející z anglického Nottinghamu. Před několika dny mu vyšel zbrusu nový release s názvem „Music Talks“, který najdeme v katalogu labelu Liquid Tones.


2. 6. 2016, publikoval STANJAH

Dvě skladby, dva naprosto odlišné světy a nálady. Tak nějak by se dal shrnout nový release „Music Talks“ od britského producenta, vystupujícího pod jménem Subdivision. První track, nazvaný „Subside“, působí poněkud temnější náladou a zamyšleným dojmem, což uceluje „deepovější“ nádech celé skladby. Druhý track „Music Talks“ je potom již klasická „liquidovka“ v tom nejlepším slova smyslu. Tato skladba, oplývající neskutečnou atmosférou s procítěnými aranžemi, zní opravdu výborně a track „Subside“ tak zanechává ve svém stínu.

Takže co dodat? Release „Music Talks“ je dokonalým příkladem toho, že méně je někdy více. Oběma trackům tu byla věnována maximální péče, což znatelné již na první poslech. Je myslím zcela jasné, že o tomto nadějném producentovi v budoucnu ještě uslyšíme.

„Subdivision – Music Talks“ vyšel 30. května v digitální podobě na značce Liquid Tones. Pořídit si jej můžete například na Beatportu

Sledujte také
facebook.com/sub­divisiondnb
facebook.com/Li­quidTones
soundcloud.com/sub­divisiondnb

publikoval STANJAH