Další Liquid Flights odstartují už za dva týdny

S novým rokem se partička Liquid DnB Crew opět vrací do pražského klubu Cross se svou jedinečnou klubovou nocí Liquid Flights. Jak je tomu již léta zvykem, i tentokrát si liquidní crew pro věrné fanoušky atmosférického drumandbassu a hutné bass music na dvou podiích připravila speciální dárek v podobě několika zvučných zahraničních jmen.


29. 1. 2017, publikoval STANJAH

Hlavní stage bude patřit těm nejvybranějším melodiím liquidfunku a jemu podobných odnoží drumandbassu. Těšit se zde můžeme na čtveřici zahraničních interpretů, kteří se zde představí buďto jako headlineři, nebo jako support. Jedním z headlinerů bude londýnský producent Philth, jehož DJský set doprovodí svým krásným hlasem birminghamská rodačka a v současné době velmi vyhledávaná vokalistka Collette Warren. Philth je frontmanem vydavatelství Peer Pressure Records a vycházející hvězda labelu Dispatch Recordings. Jeho tracky vyšly kromě výše zmíněných labelů také na uznávaných značkách jako například Spearhead, Playaz, CIA nebo Soul Deep. Philth je také znám svými energickými sety hranými z trojice CD playerů, v nichž mísí dech beroucí atmosféry s futuristicky vyhlížejícím soundem, Když si k tomu připočteme ještě fakt, že jeho vystoupení bude doprovázet Collette Warren, je naprosto jasné, že nás čeká neopakovatelný hudební zážitek. Collette Warren, která se v Crossu zhostí role druhého headlinera, je zpěvačka a skladatelka pohybující se v hudebním světě už od útlého věku. Roku 2007 si této nadějné zpěvačky všimla MC Tali, která jí nabídla možnost připojit se k její jazzové kapele. Spolupráce s MC Tali trvala až do roku 2012, kdy se rozhodla pro sólovou dráhu. Od té doby spolupracovala s celou řadou známých producentů, a to jak v drumandbassových vodách, tak i v jiných žánrech.

Tím však výčet zahraničních účinkujících zdaleka nekončí. Od našich jižních sousedů dorazí své sety zahrát také Kid Kodama a Insomnist. Tito šikovní Rakušánci si pro tuzemské publikum připraví atmosférické sety plné příjemného liquidfunku, kterými pohladí na duši a zahřejí u srdíčka, což jistě každý návštěvník Liquid Flights náležitě ocení. Co se pak českého supportu týče, můžeme se těšit na zástupce pořadatelské Liquid DnB Crew. Své sety zahrají Theya, Blofeld, Runky, Fallen Gemini a SHFT. Publikum svým setem potom ještě rozpohybuje také Rudeboy ze stáje Shadowbox, a v neposlední řadě se představí ještě DJ Sharny.

Nyní je na čase si představit druhou bass stage, která nabídne speciálního hosta v podobě britského projektu WXT. Ten tvoří producenti Woz a Troy Gunner z anglického Bristolu, který v současné době můžeme považovat za pomyslnou Mekku bass music. Tato dvojice si do Crossu určitě přichystá to nejlepší ze své produkce a roztančí tak celou spodní stage. Woz a Troy Gunner však nebudou jediní, kteří spodní stage uvedou do varu. Dalšími hosty tak budou Eva Porating a Tea Tralna ze Slovenska, po jejichž boku svůj set odehraje ještě Theya, která zde bude reprezentovat pořadatelskou crew.

Liquid Flights odstartují v pátek 10. února v pražském klubu Cross ve 20 hodin. Oficiální facebook event najdete zde: https://www.facebook.com/…21924676384/

Stanjah

publikoval STANJAH