Alix Perez zítra v Crossu představí svůj label 1985 Music.

Drumandbassový matador Alix Perez, který dlouhá léta působil pod značkou Shogun Audio, se loni od tohoto labelu odtrhl a založil si svou vlastní značku 1985 Music. A právě tento vlastní label se Alix chystá představit už zítra v pražském Crossu u příležitosti dalšího vydání klubové noci Liquid Flights.


11. 5. 2017, publikoval STANJAH

Alix Perez je jméno, které není třeba dlouze představovat. Na svém kontě má nespočet legendárních tracků a jeho alba „1984“ a „Chroma Chords“, jež vydal ještě v dobách svého působení pod Shogun Audio, sklidily obrovský úspěch. Po svém loňském odtržení od Frictionova labelu si založil vlastní značku s názvem 1985 Music, kde v červenci loňského roku debutoval se skvělým EPčkem „Elephant Dreams“. Koncem letošního dubna společně s dvojicí SpectraSoul vydal čistě liquid funkový release „Synergy EP“, kde ve čtyřech skladbách navázal na úspěch skladeb, jako byly například „Solitary Native“ nebo „Forsaken“.

Alix Perez se nyní po delší době vrací k nám do České Republiky, aby v pražském Crossu na dalším vydání pravidelné klubové noci Liquid Flights, představil svůj label 1985 Music. Společně s ním hlavní stage rozproudí zástupci pořadatelské Liquid DnB Crew ve složení Theya, Runky, Blofeld a SHFT. Své sety dále zahrají i zástupci Shadowboxí mafie Rudeboy a M4Y4 aka Duo Blondynos, talentovaná DJka Annita a nebude chybět ani duo Far Horizon.

Dolní stage bude, jak je tomu již zvykem, patřit rovným beatů. Jako headliner se tentokrát představí britský Roska, kterému se o support postarají Dryman & Denoir, SBSTRD & Alyaz, Kewu, MrBe a Theya.

Liquid Flights startují v pátek 12. května od 21 hodin v pražském Crossu a vstupné činí 150,–Kč do 21 hodin, poté se zvýší na rovných 200,–Kč. Více informací najdete v oficiálním facebook eventu

publikoval STANJAH