První oficiální noc labelu DSCI4 míří do pražského Crossu

Již tento pátek se v pražském Cross clubu odehraje první DSCI4 label night. V české premiéře se zde objeví legenda DJ Trace (USA), který s sebou přiveze ostřílené Vicious Circle (UK), Voyteka (UK) a celým večerem bude provázet MC Concept (USA).


16. 5. 2017, publikoval M4Y4


Ano, čtete opravdu dobře, v pražském Cross clubu se, v ČR vůbec poprvé, odehraje první DSCI4 label night. Tento label má dnes již přímo kultovní status a jeho vinylové desky byly vždy ceněným zbožím, často tak byly okamžitě vyprodány. Právě proto si některá alba, ze série Spy Technologies, či samotné singly, dodnes drží vysokou cenu a jsou stále mezi sběrateli vyhledávány. Zástup talentovaných producentů či projektů, jako např. Kemal, Sinthetix, Sta a Paul B, Crossfire atd., mluví za své.

Největší podíl na tom má hlavně jeho majitel, DJ TRACE (USA), který již během 90. let patřil mezi výraznou postavu právě se rodícího drumandbassu, vč. Ed Rushe a Opticala, Nica, Fierce, Dilinji, Ryme Tyma a dalších. Trace se vždy vyznačoval skvělým hudebním vkusem, jenž se, krom vedení labelu samotného, podepsal na vlastní tvorbě, ať už sólových singlech, tak např. i kolaboracích s Bad Company, Chrisem.SU a SKC a dalšími. Jeho sety jsou dodnes velmi vyhledávané a to nejen drumandbassovými pamětníky.


Právě proto jsme rádi, že přímo on sám přijede představit nejen zvuk aktuální, ale i ten minulý. Můžete se tak těšit na celkový průřež katalogem DSCI4.


V rámci label night si sám velký šéf vybral projekt VICIOUS CIRCLE (UK). Z původní 4 člené crew dnes zůstal pouze „mozek“, v podobě Simona Mortlocka, ten se v poslední době opět vrací k produkci a dokonce se zdá, že bude znovu resuscitován projekt Siren, který byl velmi zajímavým a svěžím spojením právě Vicious Circle spolu s Universal Project. Na label DSCI4 se Vicious Circle zapsali trackem Bleak, jenž dodnes ukazuje jednu z deepovějších poloh jejich produkce. S jistotou ale lze říci, že set bude jistě plný nekompromisních rollerů, pro které je projekt Vicious Circle dodnes tak znám.


Posledním hrajícím, ze stáje DSCI4, bude DJ a producent VOYTEK (UK). A pokud toho stále nemáte málo, tak celým večerem vás provede americký MC Concept.


Český support zajistí DJs ze Shadowboxu, konkrétně M4Y4 & Rudeboy, kteří si střihnou svůj typický Duo Blondynos set a Annita, z ryze dámské partičky Bassistaz.


Nakonec snad už jen zbývá dodat, že o úžasnou vizuální podívanou se postarají Phase Vision Factory.


Mainstage line-up:

  • 22:00 – 23:30 Annita (Bassistaz)
  • 23:30 – 01:00 Voytek (UK) – DSCI4, Dispatch
  • 01:00 – 02:30 Trace (USA) – DSCI4, No U-Turn
  • 02:30 – 04:00 Vicious Circle (UK) – DSCI4, Siren, Renegade Hardware, Critical
  • 04:00 – end M4y4 b2b Rudeboy (Shadowbox)


hosted by: MC Concept (USA)

Visual by Phase Vision Factory

2nd flat beats stage:

  • 22:00 – 23:30 Tensile
  • 23:30 – 01:30 Otto Mayer
  • 01:30 – 03:30 Not Tonight
  • 03:30 – end Silhoutte (Dirty Corner)


Vstup 60 do 21:00 a 140 poté

publikoval M4Y4