Bag Fillers // P.No

P.No pochází z Itálie, se kterou jsou také spojeny jeho úplné hudební začátky. Nyní však působí již delší dobu v České republice a nedávno se stal členem bookingu červeného webu Drumandbass.cz. Co můžete v jeho setech čekat a co nečekat jistě napoví další díl rubriky Bag Fillers!


11. 6. 2008, publikoval RUDEBOY

text: P.No, úvod: RUDEBOY

Jak již jsme naznačili v úvodu, P.No pochází z Itálie. Nejen, že tam začínal s hraním, ale také dosáhl moc pěkných DJských úspěchů. Byl rezidentem na mnoha tamních akcích a zahrál si po boku jmen jako Artificial Intelligence nebo Andy C. Po přestěhování se do České republiky přišlo neméně úspěchů, z těch posledních nelze nejmenovat vystoupení na našláplém Let It Roll po boku Ed Rushe, Aphroditea nebo Pendulum a členství v bookingu Drumandbass.cz. V nejbližší době jej můžete slyšet třeba na pátečním DrumiXu!

Benny Page – Turn Down The Light
Ani nevím, jak dlouho už tu desku mám v bagu, ale myslím, že tam ještě dlouho zůstane. Jsou desky, které mě brzy unaví, ale tato ne. Ta nechce z bagu pryč. Asi se musíte smířit s tim že jí budu hrát do nekonečna. :)

Crossfire – Hydra
Kdo aspoň jednou neslyšel nejlepší skladbu toho sympatického Belgičana? Jednoduchá, rovná pecka. Má to co je potřeba a lidi na ní rádi tancují.

CLS – Late Night
Mám vždy radost, když si poslechnu desku, a b-side se mi líbí ještě víc než a-side. A to je právě ten případ. Má skvělé dlouhé intro a když se rozjede, tak si vždy řeknu „Jo – to je přesně ono!”. Považuju CLSe za výborného producenta a touto peckou mi to jen potvrdil.

Commix – Satellite Type 2
Na to co vyprodukovali Commix minulý rok, jen tak nezapomenu. Jedna pecka lepší než druhá a skvělý album. Stačí si poslechnout tuto skladbu. Co chcete víc? To je prostě styl!

Telemetrik – Cosmos
Bomba! Jinak tuto pecku nemuzu nazvat. To dlouhý táhlý intro, ten stop a pak ten nářez! Jednoznačně jedna z nejlepších pecek minulého roku.

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1