Imperialistic Night - Dark Edition s Dub Elements v Crossu // 11.3.2011

text:Kachni

Druhá release party labelu Forbidden Society Recordings je za dveřmi! V pátek 11. března vše vypukne v pražském klubu Cross, kam jako headlineři Imperialistic Night přijíždějí španělští zabijáci Dub Elements. Aby toho nebylo málo, odehrají hned dva sety, jeden drumandbassový a druhý ve stylu dubstep/electro. Nezmeškejte možnost vychutnat si toto duo hned dvakrát za noc ve dvou různých podobách! Supportují Forbidden Society, Bubblebeatz crew a Raveboy, na dolní stagi hrajeme dubstep a breaky! Páteční hudební menu do 21:00 za 70 korun, poté za 100. Party hard!

Aktuální rozhovor s Dub Elements k přečtení zde:
http://www.dru­mandbass.cz/new­s/detail/6321-dub-elements-neni-to-hracka-ale-o-to-prave-jde.html

Dub Elements vznikli v roce 2007 a od té doby jsou považováni za jedno z nejúspěšnějších a zároveň žánrově nejrozmanitějších španělských projektů. Díky svému osobitému stylu se rychle stali nedílnou součástí scény. Co dělá sound Dub Elements jedinečným a snadno rozeznatelným, je množství různých vlivů a nápadů, které se mísí v jednotlivých tracích. Jejich produkci uslyšíte v setech uznávaných jmen v oblasti drumandbassu, ke kterých patří Spor, Chris Renegade, Audio, Counterstrike, Thrasher, Vengeanze a další. Vydávají na labelech PRSPCT, Algorythm, Melting Pot, Insekto, Ammunition nebo Metafiziq. Zahráli si ve všech koutech svého rodného Španělska a procestovali i zbytek Evropy.

Songy Chaos, Vandals, My Hole nebo Phat Bass jsou jako dělané pro rozjetý taneční parket a můžeme je slyšet v klubech a rádiových show po Evropě, Jižní Americe, Austrálii. Drumandbass ale není jedinou odnoží elektronické hudby, které Dub Elements věnují svoji energii. K jejich dalším vášním patří breaky, electro a dubstep. Tracky v tomto žánru byly vydány například na labelech Bombtraxx nebo N-mity a oslovily producenty jako Far Too Loud, Jay Cunning, Mr. No Hands, Peter Paul.

Rok 2009 byl pro Dub Elements velice úspěšný. Kromě toho, že si upevnili své místo na scéně, začali také ještě víc těžit ze svých již nabytých zkušeností a použili je k zdokonalení své produkce, která tak získala ještě větší originalitu a nabrala svěží vítr do plachet.

Mezi producentské úspěchy roku 2010 patří Bass Up To The Tope na PRSPCT Recordings, dále Filthcast s pořadovým číslem 29 pro Barcode Recordings, track Escape na Scatter LP na Algorythm Recordings a společně s Vengeanze rozjeli také projekt Elements of Vengeanze.

Temperament typický pro španělský národ plus úderný drumandbass rovná se jízda, u které se rozhýbete a zapotíte!

Na hlavní drumandbassové stagi dále zahraje domácí řezník Forbidden Society, šéf stejnojmeného labelu. Bubblebeatz crew z Českých Budějovic vysílá na tuto party hned čtyři zástupce – Hanzall, Dukor, Bagheera a Dirty Boy. Zahraje také Raveboy z Rootsandfuture. O projekci na hlavním pódiu se postarají mistři ve svém oboru, Kolabs VJs, jejichž práci můžete znát z Therapy Sessions CZ.

Na dolní break dubstep stagi, jak již bylo naznačeno výše, zahrají Dub Elements speciální dubstep/electro set. Pánové slaví nemalé úspěchy právě i s produkcí tohoto žánru, očekávat tedy můžeme spoustu vlastního materiálu, takže se je rozhodně na co těšit! O zábavu se zde dále bude starat Saku a Caramba z Breakbeat.cz a live vystoupení rozjede Dustcream.

Stará dobrá pravda, že kdo dřív přijde, ten míň platí, pasuje i na tento večer. Do 21:00 se do Crossu dostanete za snížený vstup, který činí 70 korun, poté se platí rovných 100 korun. Mějte se na pozoru, protože i tentokrát budou v průběhu noci vzduchem lítat trička s logem Forbidden Society

Recordings a jeden šťastlivec si domů odnese i full release FSRECS002.

Line-up:

Main stage

21:00–22:15 Bagheera
22:15–23:15 Raveboy
23:15–00:15 Hanzall
00:15–01:30 DUB ELEMENTS
01:30–02:30 Forbidden Society
02:30–03:30 Dukor
03:30–04:30 Dirty Boy
04:30-End Battle

Break Dubstep Stage

23:00–00:00 Dub Elements
00:00–01:00 Dustcream
+ Saku, Caramba

SOUHRN
Název: Imperialistic Night Dark Edition – Forbidden Society Recordings Release Gig
Datum: 11. březen 2011
Místo: Cross, Praha
DJs: DUB ELEMENTS (ES), FORBIDDEN SOCIETY (CZ), Raveboy, Dukor, Hanzall, Bagheera,
Dirty Boy + dubstep stage: DUB ELEMENTS (ES), Saku, Caramba, Dustcream live
Vstup: do 21:00 za 70 Kč, poté za 100 Kč

Oficiální stránka události na FB:
http://www.fa­cebook.com/#!/e­vent.php?eid=142592712­457417

 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.