Affected! s Dope Ammo (UK) již tento pátek v Matrixu // 25.3.

text: P.no

Již tento pátek proběhne v žižkovském Matrixu párty s názvem AFFECTED! Přijďte si připomenout atmosféru jakou jste zažili již na Drum Affection (párty roku 2010 v anketě Czech Drumandbass Awards). Nyní jsme pro vás opět
pozvali do Prahy britského producenta DOPE AMMO, který minulý rok nemohl dorazit na již zmiňovanou Drum Affection kvůli počasí.

DOPE AMMO

Dope Ammo původně vzniklo jako uskupení složené z DJů, producentů a promotérů již v roce 1996. Produkovat začali pod jménem Drunken Masters a v roce 1998 založili label Dope Ammo Records, na kterém začali vydávat
vlastní produkci. Tyto tracky byly již brzy k sehnání ve vinylových obchodech a hráli je přední světoví DJs po celém světě. V Roce 2001 podepsali smlouvu s Urban Agency (agentura DJe Mickeyho Finna a Aphrodita), která jim umožnila, aby jejich inovativní zvuk prorazil do spousty klubů v Evropě a Americe. V tomto období vyšel track Kill Bill, který si hned oblíbili nejznámější d´n´b DJs na světě. Track Mastered Technique, jste mohli slyšet i na anglickém Radio1. V roce 2002 vyšlo album Uprising, na kterém byly samozřejmě tracky od Drunken Masters ale také od nových producentů. Se singlem Deep in the underground, se DJ Hazard stal producentem, o kterého se drum'n'bassová scéna začala zajímat. Díky tomuto úspěchu Dope Ammo získali velký respekt a založili s DJem Swan-em nový projekt Maximum Ammo. V následujících letech kromě práce ve studiu měli Dope Ammo spoustu bookingu a možností hrát v nejlepších klubech v Londýně, absolvovali turné po USA, Roxy Festival na Slovensku a vystupovali v dalších evropských zemích jako jsou Rakousko, Nemecko, Francie či Polsko. Nyní po několika letech působení se členové kvůli různým důvodům od Dope Ammo odpojili. Projekt však funguje dál hlavně díky zakladateli COCOvi, který neustále produkuje a vydává tracky pod jménem Dope Ammo. Kromě produkce drum'n'bassovych skladeb a hraní po světě začal díky jeho talentu také produkovat soundtracky videoher pro Sony Entertainment Europe.

www.myspace.com/dopeammo


Předprodej v síti Ticketstream
http://www.ticketstream.cz/…_by_event_tr event_id=65930&c­ode=TICKET&lan­guage=2

Veškeré informace hledejte na www.drumaffection.cz

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.