GRIDLOK (USA) a BLOKHE4D (UK) na aprílové Break4Beats // 1.4.

text:Fléda

Gridlok (USA) a Blokhe4d (UK) na aprílové Break4Beats!

Máme to potěšení vám oznámit, že na dubnové Break4Beats se představí Gridlok, jedna z vůdčích postav amerického drumandbassu posledních let! A k tomu pro vás máme ještě bonus: vystoupení nového projektu Blokhe4d, za kterým nestojí nikdo jiný než Vegas z legendárních Bad Company! Že je to apríl? Není.

Gridlok (Project Fifty-One, USA) je producentem ze staré školy, nečekejte žádné elektrokejkle a povrchní, rozpustilé popěvky, čeká vás drumandbass z ulice, žádné načančané kudrlinky, ale syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně. To vše podané v mistrovské formě a precizním zvukovém hávu. Jedno musíme USA přiznat, nemají moc světoznámých d'n'b producentů, ale když už se nějaký objeví, stojí to za to.

Tuto ikonu amerického drumandbassu, kterou můžeme s klidným svědomím postavit vedle takových legend jako je Dieselboy či AK1200, doprovodí relativně nový projekt Blokhe4d (Bad Taste, UK), který založili Maldini a Vegas, někdejší členové proslulého uskupení Bad Company. Společně s Gridlokem avšak vystoupí v novém složení Vegas a Uman.

Line-up doplní čtyřčlenná popravčí četa: Sayko (rezident Break4Beats), Smario (nová posila Drumandbass.cz), Dry-rot (nová krev Dvoiky Troiky) a Elwira (princezna temného d'n'b).

Bassinfection stage (malou stage) budou mít pod kontrolou DJs Tshang & Indy (FR), Ntkz, Mercur a Hrr.nec z brněnského Redrumu. O projekci se jako vždy postará Pasqil.

Více informací naleznete na:
www.facebook.com/Break4Beats
www.fleda.cz

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejních sítích www.ticketstream.cz a www.ticketportal.cz

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.