Blue Motion (SK) zahrají v olomouckém Metru // 29.4.

 

text: ahZ

Po delší odmlce vyrazíme do Olomouce na mejdan Liquid Nation! Na Slovensku vznikají zajímavé projekty, jejichž muzika je světová a podle toho také vychází na světových labelech. Řeč je mimo jiné o projektu Blue Motion, který si za rok své existence vydobyl slušné místo na scéně a podporu mnoha známých labelů. Namátkou zmiňme veleznámé Spearhead, Fokuz, BluSaphir, Phunkfiction či Citrus. Singl očekávejme i na Bukemově Good Looking (ukázka zde). Na jejich vlastním labelu Influenza Media jim v těchto dnech vyjde celé album nazvané Stay Forever, které polovička slovensko-begického dua Blue Motion – Michal přijede v české premiéře představit olomouckému publiku. Ukázky z vinylové verze alba si můžete poslechnout zde.

Podporu za pultem mu obstará početná banda lokálních Interface freaků v čele s momentálně hodně skloňovaným producentem Peejayem, legendárním Gildorem a vokalisty Toshim a Procterem.

Stonedraiderz support zajistí Honza naháZet a Mireau, vstupné bude 39,– Ká a startovat budem klasicky v osum.

Nenechte si ujít premiérové ČR vystoupení tohoto zajímavého projektu. Těšit se můžete na pestrou směs od tanečních pecek a liquidu až po ukázky jejich hypnotické autonomic produkce.

29.4.2011, start 20:00
LIQUID NATION.SK
djs:
Blue Motion (Fokuz / Influenza / Spearhead // SK)
Peejay (Interface)
Gildor (Interface)
ahZ (Stonedraiderz)
Mireau (Stonedraiderz)
MC Procter & Toshi (interface)

BlueMotion Soundcloud

BlueMotion Youtube

BlueMotion facebook


 

 

 

 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.