Koogi, Babe LN a další DJs na BASSSTOP v Pardubicích // 29.4.

text: Ondřej Zloch

Koogi, Babe LN, Ozone a další Djs na akci BASSSTOP – Music club Hany Bany -Pardubice

V pátek 29. dubna se otevřou brány pardubického Music clubu Hany Bany poprvé s programem drumandbssové párty projektuPoison Apple nazvanou BASSSTOP! Naše pozvání přijali lidé, kteří se značnou měrou podílí na tvorbě drumandbassové scényv České republice řadu let.
Hlavním hostem je DJ Koogi, reprezentující crew Shadowbox.cz. Jeho úspěchy sahají daleko za hranice znalostí dnešníhodruman­dbassového posluchače. Důraz klade na čistotu mixu a výběr skladeb. Nechyběl snad na žádné přelomové klubové akcia už vůbec né na největších festivalech ČR. Tyto reference stvrzuje další host, kterého můžete slýchat nejen jako DJe, ale takéjako moderátora Radia1. Jedna z prvních žen v Čechách, kterou učarovaly gramofony a která začínala kolem roku 93. Nemámena mysli nikoho jiného než okouzlující Babe LN.Tuto dvojici doplní promotér jedné z nejviditelnějších pražských dnb nocí „Culture Shock" Dj Stantha, ten zastupuje partu sdrumandbassovou horečkou DnbFever.cz. Organizátoři večera BASSSTOP! se představí ve složení DJs: Ozone, TnO, Cinic,Mazzon a RDJ.
Zárukou kvalitního večírku nejsou pouze samotní aktéři večera, ale také zajímavé prostory klubu Hany Bany. Dominuje zdedřevěné masivní patro s barem a DJs pultem, které bude doplněno zvukem od Junkie Force crew výkonem 3KW a o lightshowby Foggy&Vojta. Dolní část bude přispůsobena jako odpočinková s prostorným barem a podpořená projekcí, která budekorespondovat s děním na patře.

Kapacita klubu je zhruba 300 lidí a vstup na tuto akci je pro slečny za 50Kč, pro ostatní100Kč.

Připraveny akční drinky:Chupito 25,– (bílí rum, cit. štáva, kokt. třešen)Whisky+Cola 50,–
Křídla 40,– (vodka + energetický nápoj do whiskovky)

Zde máte možnost poslechnout si spot k akci, který uvede Fajn Radio Live!:
http://dl.dropbox.com/…on_apple.mp3

Událost Facebook je k nalezení zde.

Poison Apple odkazy:
- http://www.facebook.com/otravene.jablko
- http://www.myspace.com/otravene.jablko
http://poisonapple.orad.cz/

LineUp:
20:00 – 21:00 TnO
21:00 – 22:00 Cinic
22:00 – 23:00 Stantha / dnbfever
23:00 – 00:30 BABE LN / radio1
00:30 – 02:00 KOOGI / shadowbox
02:00 – 03:00 Ozone
03:00 – 05:00 Mazzon B2B RDJ 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.