Drum-Roll #4 s No Money již tento pátek v klubu Matrix // 29.4.

text: Martin Šetek

Drum-Roll #4 w/ No Money (dvoika.troika)

Klubovka Drum-Roll je zpět! Po půlroční pauze se vracíme do Matrixu a věřte, že i tentokrát to bude velká párty. Jako headliner se tentokrát představí dj Limitedd ze známé formace NO MONEY, kterého podpoří Wash z Tele2Beatz, Dru­max z Heartbeat a domácí Bass Bros. – Neighbour, Blofeld, Kolik. Celá párty bude doprovázena živou trumpetou v podání Kryštofa Vernera z Freaky Art a MC Dawem z Basta Fidel. To vše za parádní předčarodejnické vstupné - do 22h 30 Kč, poté 70 Kč. 

Dubnový Drum-Roll odstartuje klasicky ve 20 hodin, kdy začne dvouhodinový set v režii Blofelda a Kolika (Bass Bros.). Po nich se gramofonů ujme Neighbour, další článek Bass Bros. crew , který se ve svých setechprezentuje převážně techstepovým soundem, ale nebrání se ani jump-upu nebo liquid funku. Pro Neighboura jsou charakteristické dlouhé harmonické mixy při kterých využívá jednotlivých pasáží desek. Od půl dvanácté do jedné stage obsadí Wash, známý pražský dj pocházející z ještě známějšího uskupení
- Tele2Beatz. Od jedné hodiny se pak můžete těšit na dvouhodinový set No Money, plný ostrého neurofunku, který je pro No Money charakteristický.

No Money je ostravské duo C.phone a Limitedd, které pravidelně sbírá ocenění v různých kategoriích ankety Czech DNB Awards. No Money dvakrát po sobě bodovali na plné čáře jako Producenti roku (2007, 2008). Za rok 2009 stále zůs­távají na špici. Jejich hit Let's Move VIP (First Generation rec.) se stal Trackem roku 2007, zatímco vypalovačka Sylar (Close 2 Death rec.) obsadila druhé místo ve stejné kategorii o rok později, a kolaborace s Philipem TBC nazvaná Hood Of Horror byla v první pětce za rok 2009. Kouzlu No Money podlehli producenti a DJs po celém světě a jejich tracky rotují v setech takových projektů jako jsou Ed Rush, State of Mind, John B, Moving Fusion, Purple Unit, Paul B, Counterstrike, Masheen, Cause 4 Concern, Simon Bassline Smith, Drumsound, AK1200, Chris Renegade, Sigma, Wayz, Identity a další. Do Matrixu přijede No Money reprezentovat dj Limitedd. Jeho temné sety s přesnými mixy se s tanečníky příliš nemazlí a proto se připravte na pořádný vál!

Celý Drum-Roll dokončí tentokrát Drumax – mladý, pražský a talentovaný dj z Heartbeat crew, spolupořadatel párty Underground Invasion a rezident Café Technika Národní Technické knihovny. K hraní se dostává již v roce 2006, ale první párty přichází až v roce 2008. Od té doby jeho djská kariéra nabrala na vzestupu. V současnosti může slyšet Drumaxe nejen v pražských klubech, ale i po celé České Republice. Ve svých setech se prezentuje výbornou selekcí a citem pro harmonii.

Nezapomeňte! 29/4, Matrix klub, Drum-Roll #4 w/ No Money , do 22h 30 Kč,
poté 70 Kč.

Lineup

20:00 – 22:00 Blofeld & Kolik (bass bros.)
22:00 – 23:30 Neighbour (bass bros.)
23:30 – 01:00 Wash (t2b)
01:00 – 03:00 No Money (dvoika.troika)
03:00 – 04:30 Drumax (heartbeat)


Užitečné odkazy

Uman & No Money – Requiem
http://www.youtube.com/watch?…

No Money (feat. Suez) – Rapid Recognition
http://www.youtube.com/watch?…

Wash – T2B!
http://mp3.sety.cz/…t2b-mp3.html
Neighbour – Exclusive mix for Chapeau Rouge 2011
http://mp3.sety.cz/…011-mp3.html

Drumax – Dubnobubno
http://mp3.sety.cz/…bno-mp3.html

Matrix Klub
http://matrixklub.cz/ 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.