Vendetka bude hostit Ghonzalese v brněnské Flédě // 3.6.

text: Pohon Crew

Bude v pátek na Flédě Vendetka?

Taky máte neustále alergii? Je vám na zvracení z té modré azurové barvy, která ne a ne ustoupit příjemně uklidňující šedivé obloze? Vadí vám komáři? Určitě vadí. Četli jsme to na facebooku. Skupina zabývající se tímto tématem doslova přetéká přes okraj binární nádoby. Máte fóbii z klíšťat? Víte vlastně, jak nebezpečné jsou choroby, jež klíšťata zarývající se pod kůži, přinášejí? Skrývají se všude. Obzvlášť v trávě sežehnuté kyselým deštěm.
Dělá se vám špatně ze spoře oděných dívek, které potkáváte prostě všude a není před nimi úniku? Kolik z vás již mělo z tohohle důvodu autonehodu? Ne. Opravdu. Tohle není zábava. Tohle je hazardování s vlastním zdravím! A aby toho nebylo málo, tak kluby z prapodivného a nevysvětlitelého důvodu přerušují sezónu a na čas se zavírají.
I nás ale občas přepadne pocit zodpovědnosti. Proto jsme požádali Flédu aby nám alespoň na jeden večer v tomto kritickém období povolila uspořádat večírek. Narazili jsme však na nepřekonatelný odpor. Ten vygradoval až do fáze, kdy UfO použil neuvěřitelné množství nepublikovatelných výrazů, Spool přemýšlel, jak hacknout alespoň web Flédy, Parabot vyhrožoval soudem ve Štrasburku a Kotlyk telefonoval všem známým, vlastnících bojová plemena psů, případně agresívních koček. Až oznámení přítomnosti Ghonzalese druhou stranu obměkčilo.
Tento pátek, 3. června, tedy můžete alespoň ještě jednou uniknout protivně prohřáté noci na malou stage Flédy a společně s námi za zvuků drum´n´bassu, breaku a dubstepu zamáčknout slzu nad vzpomínkou krásného deštivého počasí či zasněžených plání, které má i Charie Sheen tak rád.

3. 6. 11, Fléda, Brno
www.fleda.cz 
Start: 21:00, Vstup: ZDARMA / 50,– czk po 22:00 

Djs:
Ghonzales (BUSH / Roxy)
UfO, Spool, Parabot, Kotlyk (www.pohon.cz) ;

Událost na Facebooku zde

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.