České LP Gates of Dawn se rovná světovým labelům

Authentic Music je vydavatelství velkých slov. Už delší dobu hlásá, že se chce zařadit po bok tradičních labelů a debutová kompilace Gates of Dawn má být krokem právě tímto směrem. Nakolik se jim to daří ostatně můžete posoudit sami z ukázek v článku. Lákadly mají být například Hybris, Arp XP či M-zine & Scepticz.


21. 2. 2014, publikoval M4Y4

Kompilace čítá celkem třináct skladeb a hudebně je značně rozmanitá. Nabízí třeba vyklidněnou half-stepovku Strange Territory, neustále se vyvíjející Deflection, liquidní parády Changes a Empty Place, nebo jungle roller Five Black Forms (Hybris remix), který v sobě pojí moderní prvky s těmi tradičními.

Pro Empty Place vzniká i videoklip, který by měl být ke zhlédnutí v následujících týdnech. A příští týden se na Drum & Bass Areně objeví track zdarma – Parallaxis od Owera. Arp XP pak po vydání LP s Drum & Bass Arenou pohovořil a namixoval pro ně set.

Album před svým vydáním stačilo získat podporu řady světových jmen. Zmínit lze například Hype, Crissy Criss, Sunchase, Ant TC1, Ulterior Motive, John B, Optiv & BTK, Quadrant & IRIS, Mindscape, Silent Witness, Stealth či L33.

Kompilace Gates of Dawn je k dispozici například v digitálních obchodech iTunes, Beatport či Juno. Vydavatelství samotné je pak možné sledovat třeba prostřednictvím Facebooku či Soundcloudu.

publikoval M4Y4