PR// Synkro do Crossu přiváží nové živé vystoupení

Joe McBride aka Synkro se potřetí vrací do Česka. I přes to si na Volnym Průběhu Crossem 07 odbyde premiéru. 22. března s sebou totiž přiveze parťáka Bering Straita, s nímž odehrají vůbec jedno z prvních společných živých vystoupení jako Kiyoko. Synkro navíc umíchá speciální influences set poskládaný z jeho… 


3. 3. 2014, publikoval NITROUS

…oblíbené hudby, který od něj v klubech není běžně ke slyšení. Set odehraje i Bering Strait. Dalším hlavním hostem je výrazné jméno současné berlínské scény, djka Resom.


Stačilo jedno album se čtyřskladbovým EP a Kiyoko, projekt Joe McBridea a Jacka Levera, se nesmazatelně zapsal do povědomí všech milovníků klidné, melancholické elektroniky ve stylu Boards of Canada, Ulricha Schnausse, Xely nebo kultovního vydavatelství City Centre Offices. 

Živé vystoupení Kiyoko je raritou, dvojice debutovala loni na festivalu Sun&Bass, od té doby nikde ke slyšení nebyla. Do Prahy ale chystá zcela nový koncert. Další nezvyklostí pak bude Synkrův influences set, kde nás provede svou hudební kolekcí, za mixážní pult se navíc postaví i Bering Strait. 

Shotgun stage nabídne aktuální berlínský zvuk v podobě setu Resom, djky ze stejného kempu jako Kassem Mosse, Even Tuell nebo Lowtec známé striktně vynilovými sety. Jako zkušená vypravěčka dostane odpovídající prostor, umíchá několikahodinový mix. 

Na Volnej Průběh Crossem se poprvé podívají i slovenští Lixx a Clive, neunávní propagátoři kvalitní elektroniky napříč žánry a především tamější djská špička. Na Volnej Průběh stagi navíc zahrají Volnej Průběh djs AhZ, Stanzim, Touchwood, Rade a Nitrous, s Resom na Shotgun stagi zahrají Mooris a Click Joe.

Volnej Průběh Crossem 07
22.3. 2014

VP stage: 

Kiyoko LIVE (Auxiliary, Samurai Music)
SYNKRO (influences set) (Apollo Records)
Bering Strait (set) (Apollo Records)
Lixx+Clive
Stanzim, AhZ, Nitrous, Touchwood, Rade (Volnej Průběh)

Shotgun Stage:
resom (://about blank)
Click Joe
Mooris (Shotgun festival)
Vstupné/Entry: 60 Kč<21:00<120 Kč

www.crossclub.cz 

www.facebook.com/….prubeh 




publikoval NITROUS