Červnový výběr videoklipů

Konec června se blíží, školáci už vyhlížejí prázdniny, fesťáky se rozjely a všichni se už vidíme někde u vody v maximální relaxaci. Počasí si s námi zatim trochu hraje, ale doufejme, že se umoudří a ukáže nám pořádnou Kalifornii. Ještě než ta pohoda vypukne, přinášíme vám další výběr videoklipů.


27. 6. 2011, publikoval pe:te

Noisia – Shellshock (feat. Foreign Beggars)
Noisiáci si pro nás připravili filmový videoklip k tracku Shellshock, který vyšel na jejich debutovém albu Split The Atom z minulého roku. V klipu si kluci zahráli na vojáčky a řežou se tam s ďáblem posedlým klučinou. Hollywoodská podívaná.



Crystal Clear feat. Stapleton – Levels
Stapleton asi rád repuje do kamery, jelikož podobnou podívanou jsme mohli vidět u tracku Greazy od Need For Mirrors. Tentokrát mu jump-upový podklad připravil Crystal Clear a na mejdanu mají asi úspěch, aspoň soudě podle klipu.



Artificial Intelligence – Days Of Rage VIP
Artificial Intelligence vydali minulý rok album Stand Alone, se kterým se byli představit i v Praze. Pro připomenutí alba udělali VIP verzi tracku Days Of Rage a rovnou k tomu nechali udělat klip, věnovaný všem boxerům.



Wilkinson – Every Time
Nový objev na dnb scéně Wilkinson vydal na RAMu další release ke kterému má i promo klip. Jestli Vás ovšem zajímá jak Wilkinson tvoří pomocí vysavače nebo mixéru svojí hudbu, najděte si na youtube videa Blender Bass a Hoover Bass.



Dub FX & Stamina – Only Human
Všem dobře známý a oblíbený MC Stamina spojil síly s beatboxerem, který si říká Dub FX, se kterým vytvořili song Only Human, který se skládá, jak již název napovídá, pouze ze zvuků tvořenými jmenovanými pány.



Camo & Krooked – Breezeblock /All Fall Down
Camo a Krooked ukázali, že umí jako producenti i jako DJs a po přebíhání po labelech Mainframe, AudioPorn, Viper nebo Breakbeat Kaos se exkluzivně upsali Hospital Records, kde mají v plánu na podzim vydat své v pořadí druhé album. Nyní jim vyšel release, kde najdete track Breezeblock a dubstepovku All Fall Down.



Chase & Status – Hitz feat. Tinie Tempah
Není to tak dlouho co Chase & Status vydali album a už jsou tady s dalším trackem. Hitz si nechali narapovat od Tinieho Tempah, který se dostal všem do podvědomí peckou Pass Out.



Philip TBC – Soundless Homeless
Philip TBC vydal před 2 roky album Audible Thoughts, které mu vyneslo titul Producent roku v Czech Drumandbass Awards 2009. Nyní přichází s klipem, který Vás zaručeně pobaví.



Receptor – Roomy 302
Ruský drsňák Receptor peckou Room 302 dokazuje svoje kvality i mimo pole drumandbassu.



Bop – The Amazing Adventures Of One Curious Pixel
Úžasné dobrodružství jednoho zvědavého pixelu je track z Bopova už druhého alba na labelu Medschool (sublabel Hospital Records). Od alba Clear Your Mind z roku 2009 atmosférou nikam daleko neutekl, takže můžete čekat podobně příjemné poslechové chvilky.