Srpnový výběr videoklipů

Léto pomalu končí, festivalová sezona skoro za námi a před námi vyhlídka podzimu, který s sebou přináší většinou únavu a ne zrovna veselou náladu. Abyste na to nemuseli myslet přikládáme další várku videoklipů, kde si snad každý najde to svoje. Na výběr je S.P.Y, Marky, Klute a další.


30. 8. 2011, publikoval pe:te

S.P.Y – Turn The Lights Off
Carlos dobyl další velký label a tím je Hospital Records, kde mu v červnu na kompilačce Hos­pitality Festival Drum & Bass vyšel super letní track Turn The Lights Off. Pohodový track vás nutí si zatančit na ulici nebo v metru, pokud máte samozřejmě sluchátka na uších a “zhasnete světla”.



Friction – Someone feat. McLean 
Šéf labelu Shogun Audio toho asi nemá málo, tak se činí i produkčně. Po 6 letech vydává solo a to tracky Someone ve spolupráci s vokalistou McLeanem a Flip The Side.



Marky, S.P.Y – Yellow Shoes
Track jak z karnevalu v Riu, to je Yellow Shoes v režii Markyho a S.P.Y-e, kde v klipu hlaví roli hrají, jak jinak než, žluté šůs. Po dlouhém čekání konečně venku a přišel právě včas, jelikož kde jinde by zazněl líp než na letní fesťáku.

 



Klute – Scooter
The Emperor labelu Commercial Suicide v červenci vydal další release Scooter/Party Hands. Klip k tracku Scooter vypadá, jakoby si ho natočil sám Klute na svých cestách po asii.



Drumsound & Bassline Smith – Close
Drumsound nám zahrál na LIRu a v jeho repertoáru jste určitě mohli zaslechnout i track Close, který vyšel 21.srpna, ke kterému vyšel i vtipný klip s mimozemským kravaťákem.


D*Minds – Stone River
D*Minds aka Distorted Minds trochu změnili směr. Věnují se minimalističtějšímu dnb než v dobách minulých, kdy jim tracky vycházely na labelech jako Ganja Records nebo D-Style Recordings. Jejich poslední zářez je na labelu Critical Records a další chystají na Hospital Records.
 



The Prototypes – Taking Over Me
The Prototypes vydávají své debutové EP na Shogun Audio, nečekejte ovšem klasický Shogun sound jak jsme na něj zvyklí. Ukázky z EP najdete ZDE