Zpoplatnění tiskových zpráv na našem serveru

Jak již nadpis napovídá, rozhodli jsme se, po delších úvahách, zavést paušální poplatek za publikování tiskové zprávy. Důvodem je především nutnost dalšího rozvoje serveru Shadowbox.cz do budoucna, která s sebou nese i určité fin. nároky. Publikace akce v partylistu zůstává samozřejmě nadále zdarma… 


12. 10. 2011, publikoval M4Y4

Veškeré tiskové zprávy, týkající se dnb akcí, zaslané do 14.10.2011 budou publikovány zdarma. Po tomto datu bude pro publikování tiskové zprávy na našem serveru požadován paušální poplatek. Poplatek nebude nutno uhradit pouze v případě, že využijete některý z našich reklamních balíčků.

Poplatek 100 Kč za 1 tiskovou zprávu prosíme uhradit na účet číslo 2067472001/5500.

Abychom celý proces urychlili, prosíme o zaslání otisku obrazovky či potvrzení o odeslané platbě z internetového bankovnictví. V případě, že budete posílat peníze pomocí podacího lístku ve vaší bance, uveďte do zprávy pro příjemce datum a název akce, které se platba týká. Veškeré informace o odeslaných platbách směřujte na náš redakční mail reklama@shadowbox.cz a do kopie vložte i mailovou adresu tiskovky@shadowbox.cz.

Děkujeme za pochopení a podporu! 

publikoval M4Y4