Říjnový výběr videoklipů

A je tu opět podzim, který je pro mnohé synonymem depresí a špatných nálad. S podzimem ovšem začíná i klubová sezona, která je již v plném proudu a můžeme se těšit na spoustu zahraničních jmen. Abychom vás aspoň na moment vyvedli z šedého stereotypu padajícího listí přínášíme další várku videoklipů.


25. 10. 2011, publikoval pe:te

Sigma – Night And Day

Sigma koncem léta přišli s klipem k tracku Night And Day. Tato letně naladěná zpívánka vás aspoň na moment vrátí někam k vodě nebo třeba na Let It Roll, kde zaskakovali za Hazarda. Night And Day EP vyšlo 3.října na Life Recordings.

 

The Crystal Method – Play For Real (Dirtyphonics Re­mix)

Klip k Dirtyphonics remixu byl sestříhán ze záběrů natočených na jejich letní tour, na které, dle klipu, museli začít solidní mejdany. Pecka samotná pro mě představuje celkem klišé, jelikož podobné věci jsme od této francouzské čtyřky slyšeli už mockrát.

 

Mistabishi – Wannabe

Mistabishi je zpět po svém faux pas, kdy před 2 roky na party údajně předstíral hraní přednahraného setu. V té době se vytratil ze scény úplně vytratil, ale ne nadlouho jelikož vydal LP jako lol (lots of love) o kterém jsme psali ZDE. Nyní se vrací opět k dnb tvorbě a vydává na NOH Music „Three Tunes“, které obsahuje dva drum&bassové a jeden dubstepový track.

 

Camo & Krooked – Cross The Line

Jak jsme již zmiňovali 3.října Camo & Krooked vydali album Cross The Line. Jak je poslední dobou u Hospitalu zvykem, mají i Camo s Krookedem klip, který je slátaninou záběrů z party Hospitality a zpevačky Ayah Marar, která se promenáduje v nějakém lomu. Zvláštní kombinace…

 

Russo – Bad Tonight (Shock One Remix)

V roce 2009 byl Shock One na výslunní, protože jeho track Polygon míchala většina DJs. Ty doby jsou tutam a v poslední době o něm není moc slyšet, třeba na nás chystá další hitovku, do té doby se však budem muset spokojit s jeho spoluprácemi s Phetstou nebo remixy, viz. tento.

 

Foreign Concept – Mob Justice

Foreign Concept zažívá raketový vzestup, jeho první zářezy na labelech Ingredients, Critical nebo třeba Shogun mluví za vše. 24.října mu konečně vychází u Kasry na Criticalu track Mob Justice, ke kterému má klip.

 

Delta Heavy – Hold Me

Delta Heavy se taky podobně jako Foreign Concept zviditelnili velmi rychle. V roce 2009 vydávají svůj první track a to hned na Viper, další releasy už patří RAM Records. 24.10. vydávají druhý singl Overkill/Hold Me, ke kterému mají, dle mého, velmi povedený klip.