Shadowboxí zářez na Break-Fast Audio.

Shadowbox je slyšet i za hranicema naši země v dobrém slova smyslu. Zásluhu na tom má i projekt soundNbeats ze Slovenska, kteří vydali digitální EPčko na jehož skladbě se podílel i Honey z Shadowboxu. EP konečně spatřilo světlo světa a je nyní ke stažení na známých mp3 storech. Jinými slovy: Out now!


16. 11. 2011, publikoval pe:te

Break-Fast (homepage)
Ze země zelí, zeleniny a ovoce pochází i komunita a zároveň digi label Break-Fast Audio. Tento label má pod palcem dj/producent Mindmapper, který založil značku roku 2004. Break-Fast se orientuje na atmosférický dnb žánr a nebojí se představit nová jména. Na labelu vyšly skladby producentům jako Resound nebo Koto, ale jak bylo zmíněno, na jména se nehraje.

SoundNbeats (SoundCloud)
To je slovenská dvojka chalanov z Martina na vzestupu. Pokud o nich teď čtete poprvé, určitě to nebude naposled.  Jejich tracky nepatří jen do jedné škatulky dnb, avšak společným jemnovatelem jsou čisťounký zvuk, procítěná atmosféra a podprahová basa.  Řada releasů na labelech Fokuz, Celsius nebo IM:LTD nechť  mluví za ně. Skladba je víc než tisíc slov, takže naslouchejte na jejich SC.

Honey T
(SoundCloud)
Honey T je čaj s medem. Je to také producentský nick Honeyho z Shadowboxu. Se soundNbeats se střetli na SoundCloudu. Stejné vyznání je přivedlo ke kolaboraci tracku přes internet bez předchozího setkání v reálném životě.  Právě z této spolupráce později vzešel zmíněný ne-vinylový zářez jménem Desert Sunset. Jistě to není naposled kdy slyšíte společný track z této československé spolupráce.

Ways of Life EP lze zakoupit např. na Beatportu.