Prosincový výběr videoklipů

Rok 2011 se blíží ke konci a to pro nás znamená hektický předvánoční čas, plné obchody dychtivých nakupujících, trocha stresu a na náladě nám nepřidá ani všudesmějící se Santa. Pozitivní je ovšem trocha odpočinku přes vánoční svátky a samozřejmě blížící se silvestrovská party. Aby jsme vás z toho vánočního frmolu aspoň na chvíli vytáhli máme pro vás další výběr videoklipů.


23. 12. 2011, publikoval pe:te

Dub Phizix & Skeptical feat. Strategy – Marka
Asi nejkontroverznější track poslední doby. Marka, track který vyšel 19.prosince na dBridge-ově labelu EXIT se postaral o takové haló, které jsme v dnb dlouho neviděli. Marka vás hodí na jednu ze dvou stran, buď se vám opravdu líbí nebo nechápete, že se to může nekomu líbit, nic mezi tím není. Track už nějakou dobu DJs hrajou, ale byl pod přísným zámkem, aby se do vydání nikde neobjevil, což se povedlo. Marka je tedy s velkým očekáváním konečně venku a k tomu i docela povedený indiánský klip.



Basher & Xtrah – Hubble
Basher, který vydal první, ne zrovna oslnivé, releasy na labelech Frequency a Subtitles se pořádně ukázal až letos, kdy mu Andy C vydal na RAM Records LP s názvem Transmission. V listopadu ještě přidal release na Subtitles, na kterém spolupracoval s Xtrah-em a ke kterému mají i pořádně vesmírný videoklip.



Bungle feat. Ayah – The Siren
Brazilský producent, který se nám do paměti zapsal svým albem Down To Earth letos vydává své druhé LP na značce Spearhead s názvem Memories. K tracku The Siren proběhla na KMagu soutěž o nejlepší videoklip, který vyhrál tento nápaditý klip, kde v hlavní roli je DJ klučina. Konečně trochu originální video.

Bungle – The Siren ft Ayah from Superveillance on Vimeo.


Tantrum Desire – Reach
Reach je mainstreamovka dělaná na party, to dokazuje taky 1.místo na Beatportu nabo na TrackItDown. V klipu Tantrum Desire vsadili na utíkajícího borce před maskou v kápi a nohy ho zanesou na dnb party, nečekané.



Phace & Misantrop – Energie
Na labelu Neosignal vyšlo vynikající EP Energy skládající se ze 3 vinylů, které když poskládáte vedle sebe, hodí vám to panoramatický obrázek nějaké zmrzlé severní planiny. Na tomto releasu se podíleli velká jména jako Phace, Misanthrop, Noisia, Rockwell a Spor – záruka kvality.



BCee – Chameleon
Jak jsme již avizovali BCee nedávno vydal velmi povedené, dlouho očekávané, debutové LP ‚Beat The System‘, ze kterého pochází i ‚Chameleon‘.



DJ Fresh feat. Rita Ora – Hot Right No
‚Čerstvý‘ dnb pop, který opět přináší DJ Fresh už netřeba ani komentovat, buď mu to prostě žerete nebo to nestrávíte. Jestli se to ovšem chytne tak jako vokálová verze Gold Dust ukáže až čas.



Chase & Status, Sub Focus feat. Takura – Flashing Lights
Už je to téměř rok co Chase & Status vydali album ‚No More Idols‘, aby pánové LP připoměli vydávají další klip a to k tracku ‚Flashing Lights‘, na kterém se podílel i Sub Focus a Takura.



Chase & Status – No Problem
(Visual Production)
Jako takový malý bonus přinášíme visuální ztvárnění pecky ‚No Problem‘, kterou Chase & Status používali na svém jarním Live Tour, při kterém zavítali i k nám. Koncert byl v únoru v Praze v Lucerna Music Bar a jestli jste byli, tak si na video určitě pamatujete.