Březnový výběr videoklipů

Pranostiky říkají, že v březnu ještě není vyhráno, že budem mít tendence lézt za kamna. Příjemnější variantou je ovšem hromada sluníčka, kvetoucí stromy a s tím samozřejmě spojená jarní únava, jako snad při každém ročním období. Aby vás ta únava tolik nepřemáhala přinášíme vám rozptýlení ve formě dalšího výběru videoklipů.


6. 3. 2012, publikoval pe:te

Xtrah – Contortion 
Xtrah po předchozích spolupracech s Basherem nyní přichází solo a to na labelu Subtitles s releasem Arise / Contortion. K tracku Contortion vznikl i výukový klip pro začínající hodináře.

High Contrast – The Agony & The Ecstasy
Čtvrté album High Contrasta s titulem The Agony & The Ecstasy je venku, vyšlo 27.února, kde jinde než na Hospital Records. Ke stejnojmenému titulnímu tracku s tohoto LP, si High Contrast sám natočil již druhý klip, první byl k The First Note Is Silent. Jaký je Lincoln režisér můžete zhodnotit sami.

Friction – Led Astray
O tom, že je „Friky“ vynikající DJ snad nikdo nepochybuje, proto se čím dál víc snaží ukázat i jako producent, další ukázkou jeho umění je halfstepovka Led Astray. Klip z ringu vypadá jako lehčí inspirace Klubem rváčů.

Utah Saints vs. Drumsound & Bassline Smith – What Can You Do For Me
Oldskůleři Utah Saints, kteří se připoměli před pár lety trackem Something Good 08, se dali dohromady z Drumsound & Bassline Smith a udělali pořádnou disko mainstreamovku, jak je u D&BS zvykem. Další klip z ringu, tentokrát se ale podíváme na mexické wreslery.

Sabre, Stray & Halogenix feat. Frank Carter – Oblique
Silné produkční složení stojí za releasem Obliquie / St. Clair, který vyšel na Critical Music 27.února. Téměř smuteční atmosféra doprovázena skvělým hlasem vokalisty Franka Cartera a zamyšlené pohledy lidí vytváří audiovizuální symbiózu.

Majorlook – Hush Ya Gums
Majorlook, aka Crystal Clear a MC Stapleton, přicházejí s prvním trackem Hush Ya Gums vyjde 4.března na labelu Cold Blooded. Dle mého skromného názoru to Stapletonovi slušelo více s Need For Mirrors.

Potential Badboy feat. MC Det, Junior Dangerous & Alice Grace – Gimme A Sign
Potential Badboy si ke svému tracku připozval 3 vokalisty, zpěvačku Alice Grace, raggamana Junior Dangerouse a v neposlední řadě se představí MC Det, který dokazuje svým hlasem, že své řemeslo ještě na hřebík nepověsil. 

Sub Zero & Supreme Being feat. Grimm – Why Can't You See
Na řadě je trocha jumpupu z Playaz Recordings, kterou si na triko vzali Sub Zero a Supreme Being. V klipu se můžete podívat jak probíhají partnerské hádky v Englandu. V klipu se ukáze i boss Playaz DJ Hype.

Dexcell feat. Tamar Nicole – Believe
Anglický projekt tří producentů jménem Dexcell vznikl v roce 2008, specializují se na Drum&Bass, ale zabrousí i do tempa o 140bpm. Se zpěvačkou Tamar Nicole udělali příjemnou pecku Believe, posuďte sami.