Chceš si zahrát na Let It Rollu? Máš šanci!

Vyber si téma blízké tvému srdci a namíchej set. Dva nejlepší si zahrají na Take Control stagi, která v pátek hostí Critical Music (Kasra, Spectrasoul, Enei, Dub Phizix) a v sobotu Neosignal (Phace & Misanthrop, Rockwell, Mefjus).


5. 6. 2012, publikoval pe:te

Tvým úkolem není namíchat mix, který bude nejdrsnější, nejvydiktovanější a s nejrychlejšími mixy ale takový, aby byl nápaditý, s atmosférou a decentně odstartoval jeden ze dnů festivalu, od 18:00 do 19:00. Je na tobě, jestli bude celý z tracků Critical Music, od zástupců labelu Neosignal a nebo bude obsahovat i jiné umělce. Svůj mix koncipuj a pojmenuj podle toho, chceš-li hrát v pátek (Critical Music) a nebo v sobotu (Neosignal).  

Kromě hraní na festivalu získají oba vítězové VIP vstup pro sebe a svůj doprovod a tričko Let It Roll. 

Předpokládá se, že do soutěže se přihlásí pouze skuteční DJs, kteří už mají zkušenost s vystoupením na akcích a hrají z gramofonů (popř. Serata, Traktor Scratch) a nebo CD playerů. Doufáme v čestnost a profesionalitu soutěžících (toto opravdu není soutěž pro sety namíchané na počítači). Uzávěrka je 17. června 2012, od kdy začne hlasování na stránkách SETY.cz. Mixy s největším počtem hlasů a pozitivních komentářů postoupí do dalšího kola, v němž porota následně vybere 2 vítěze. 

Přesné podmínky a pravidla najdeš na www.letitroll.cz nebo www.sety.cz