PR // Festival Shotgun představuje zlámanou stage

Již před časem jsme představili hvězdy festivalu. Tedy ty, kteří jsou větším a tučnějším písmem.Nicméně každý, koho jsme vybrali je pro nás hvězdou, která si zaslouží pozornost. Do line-upu přibylo ještě jedno dnb jméno z českého podhoubí. 

 


29. 8. 2012, publikoval M4Y4

text: Shotgun

Kromě již avizovaného vystoupení Instra:mental, za které se představí na venkovní Future stageiAl Green, kterého na festivalu Shotgun uvidíte hned dvakrát. Projekt Instra:mental není třebapředstavovat. Dvojice Damon Kirkham a Alan Green zásobují naše harddisky a iPody bezmála 12let. Jejich přínos elektronické hudbě všeobecně, byl jedním z hlavních měřítek při jejich výběru. Projekt Instra:mental je pro nás srdcová záležitost.

Další pán, kterého netřeba představovat je dBridge, majitel značky Exit Records. Neúnavnýpropagátor a producent s těmi nejhudebnějšími kořeny. Díky svému vzdělání a rodinnému zázemíse již mnoho let řadí mezi top producenty a inovátory. Příští rok tomu bude 20 let, co vyšeljeho první realease. Za zmínku stojí série Autonomic podcastů, která pomohla rozšířit a oživit dnbkultůru nejen na britských ostrovech. Každé Darrenovo vystoupení je velký hudební svátek.

Nymfo aka Bardo Camp, poklad labelu Commercial Suicide, začal s djingem již ve 14 letechv rodném Eidhovenu. V současné době patří k nejvyhledáva­nějším DJs v deepové scéně. Zapřipomenutí jistě stojí EP Double Dutch na Commercial Suicide. Letos Bardo vydal i své velmiočekávané debutové album Characters a to kde jinde než na Commercial Suicide.

Po první vlně nadšení a zvídavých otázek na headlinery festivalu nám začaly chodit emaily s dotazy,kdo tato jména doprovodí z našich luhů a hájů. Vybírali jsme pečlivě, s rozumem i od srdce. Taktady jsou!

Hlavní zástupce českého dnb proudu je Rido, Pavel Ridoško se za posledních 10 let dostal dopodvědomí každého spravného dnb fanouška. Kdysi jsme slýchali že je talentovaný, že má dobrý zvuk, dnes můžeme s naprostou jistotou říci, že je Rido česká producentská jednička. Nezpočetrealeasů na světových labelech jako Metalheadz, Defcom, Citrus, Obsession mluví za vše.

O udržení nálady a doplnění hlavních hostů se postarají Deadly Viperz, dvojice velmi zručných djsAnakain a Akira, druhý jmenovaný, se letos po právu stal českým No.1 djem v anketě czechDnB Adwards. Za ty léta na scéně velké díky, tešíme se, bude to zábava.

Další uderná dvojice Touchwood & Nitrous, se postará o Volnej Průběh celým večerem.)Žádná omezení, žádné hudební násilí, žádné závody v sázení doubledropů, jen ty nejlepší beatyjaké umíme nabídnout. Autonomic, drumfunk, minimal, deep a ze všeho nejvíc hudba.

Pateční zábavu okoření dvojice nabitá talentem a mládím, Panorama, který je tím poslednímpřírůstkem ve zlomené sekci programu festivalu Shotgun a to v b2b s Misology. Společný settěchto dvou mladých českých producentů bude sondou nejen do české produkce. Mimo jiné senám Misology ukáže i na druhý den, kdy jako první začne šlapat na Future stage do aparatury.

Nebyl by to Shotgun, aby neměl v záloze severočeské zástupce do lineupu. Za Liberec dorazí napódium Fireball a Skuban. A nebyl by to správný konec bez dvojice Peet feat. Moower.Celé podium bude provázet a doplňovat MC Nowik.

Věříme, že jsme tento nelehký úkol zvládli a nabízíme jak známé, parties ošlehané borce, tak iumělce v médiích méně k vidění, stejně tak i lokální matadory, bez kterých by Shotgun Festivalnebyl tím, čím již tolik let je. Rodinným, klidným, bezprostředním a především naučně zábavným. No ne? :)

Všechny potřebné informace se dozvíte na officialním webu (www.shotgunfes­tival.com), Facebooku (http://www.fa­cebook.com/shot­gunfestival) či Twitteru (http://twitter­.com/shotgunfes­tival) Když nám přijde, že je lepší místo slov čin, nacpeme vám vybrané skladby či Podcasty (http://www.mix­cloud.com/Shot­gunFestival/)

Nemáte ještě zakoupené vstupenky? Neváhejte, i když je před námi ještě více jak 2 měsícerelativního času. Vstupenky stále můžete pořídit v síti TICKETPRO ( ticketpro.cz). Cena vstupenekse nemění:
1 den 275,– (do 31.8.) na místě 400,–2 dny 375,– (do 31.8.) na místě 500,–

Pokud plánujete zůstat v pohodovém prostředí kempu a nádrže Kristýna, tak neotálejtes bookingem chatek. (www.hradek.cz/kris­tyna/ver_cz/in­dex.asp)

Tak, to bychom měli vyřešená jména, připomněli info ke vstupenkám i k ubytování. Co vy na to? Určitě se s námi podělte o názory na Facebooku.

Sledujte nás bedlivě pro další info!
http://facebo­ok/shotgunfes­tival http://shotgun­festival.com

 

publikoval M4Y4