Shadowbox Medication s Danny Byrdem (Hospital)

Do České republiky poprvé přilétá spolujezdec High Contrasta a London Elektricity ze stáje Hospital – Danny Byrd. Svůj set zahraje v rámci akce Shadowbox Medication 16. června v pražském klubu Bordo. A co je vlastně ten Danny za ptáčka?


14. 5. 2007, publikoval ANAKIN

NEWS

Last info

Soutěžte o volné vstupy se Shadowbox.cz

Panoramův rozhovor s Dannym na techno.cz

Stahujte NOVÝ MIX Dannyho Byrda

Soutěžte s rádiovým Shadowboxem o 2 volné vstupy!

 

DANNY BYRD – PROFIL

flyaByl tím, kdo měl tu čest stát na přelomu tisíciletí u zrodu jednoho z nejzásadnějších drumandbassových labelů Hospital. Po úvodním singlu Do It Again následovala řada titulů, u kterých můžeme jako společné rysy vyzdvihnout taneční drive, nezaměnitelnou atmosféru a krystalicky čistou produkci. Málokdo ví, že právě on měl velký vliv na tvorbu pozdějších hospitalovských hvězd jako jsou High Contrast a Cyantific. Ti dnes patří k jeho největším fanouškům a s oblibou hrají (stejně jako řada dalších předních DJs) každý jeho nový track. Jako DJ je Danny známý svými energickými sety plnými vokálů a euforických ploch. Díky tomu už procestoval skoro všechny kontinenty a vydal několik mixovaných kompilací.

Danny Byrd nyní tráví většinu času přípravou nového alba a proto omezil počet svých djských vystoupení. Na červen ohlásil jako jeden z mála termínů 16.6. v pražském Bordo. Návštěvníci mejdanu Shadowbox Medication budou tedy jedni z prvních, kdo na parketě ochutná Dannyho nejnovejší kousky.  

Don´t miss it!

http://www.myspace.com/dannybyrduk

 

MEJDAN

16. června, klub Bordo, Vinohradská 40, Praha 2

DJs:
Danny Byrd (Hospital, Advanced)
Brooklyn (Subtitles, Horizons)
Koogi (Shadowbox)
2K (Shadowbox)
Sweg (Shadowbox)
Anakin (Shadowbox)
Panorama (Shadowbox)

 

 

publikoval ANAKIN