Inner Space v Tousteru se Shadowbox DJs!

Již v pátek 12.10. se v pražském klubu Touster uskuteční další díl pravidelného mejdanu Inner Space. Ačkoliv je line-up vždy plný kvalitních DJských jmen, tentokrát vás bude čekat něco opravdu speciálního, vstup zdarma však zůstává. Více informací o akci hledejte klasicky pod nadpisem!


7. 10. 2007, publikoval RUDEBOY

Inner Space Shadowbox Special – Café Touster
12.10.2007, 20:00
Vstup zdarma
DJs
Akira & Anakin aka Deadly Viperz
2K & Nitrous aka Nitropank
Bifidus Aktif
Rudeboy
Switch

Pokud stále ještě přemýšlíte, kam se vydat za drum’n’bassem v pátek večer, nemáte jinou možnost než zavítat do klubu Touster. Nejen, že tam bude řádit téměř kompletní Shadowbox mafie, zároveň však své narozeniny oslaví nejmenovaná šéfredaktorka jednoho nejmenovaného serveru (Darinka) a nejmenovaný člen boxí crew (Rudeboy).
Co se DJs týče, představovat vám členy Shadowboxu by asi bylo nošením dříví do lesa. Proto se snad jen sluší dodat, že ať už preferujete jedovaté Deadly Viperz, energické Nitropank, hitového Bifida, liquidního Rudeboye nebo navrátilce Switche, určitě si právě na Inner Space najdete toho „svého“ oblíbence.
Pokud vám vše výše zmíněné nestačí, připočtěte si pro Touster typicky kvalitní zvuk, světla a vstup ZDARMA. Těšíme se na vás!

inner space

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1